İşletmelerde Beceri Eğitimi Çalışmaları

12. sınıf öğrencilerimiz haftada 3 gün işletmelerde beceri eğitimi çalışmalarını ilçemizde çeşitli işletmelerde yapmaktadırlar. Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencilerimiz resmi kurum ve kuruluşlar, termik santral ile bilgisayar firmalarında; Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı öğrencilerimiz elektrik firmaları ve termik santrallerde; Metal Teknolojisi Alanı öğrencilerimiz termik santral ile sanayideki metal doğrama ve kaynak işlemleri yapan iş yerlerinde; Mobilya Ve İç Mekan Tasarımı Alanı öğrencilerimiz mobilyacılarda, marangozhanelerde; Makine Teknolojisi Alanı öğrencilerimiz mermercilerde, sanayide CNC tezgahı olan işletmelerde; Çocuk Gelişimi Alanı öğrencilerimiz anaokullarında işletmelerde beceri eğitimi (staj) çalışmalarını yapmaktadırlar.

Yayın: 23.10.2020 - Güncelleme: 30.11.2023 11:02 - Görüntülenme: 446