Tem

2023 LGS TERCİHLERİ İLE OKULUMUZA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

May

eTwinning Kulübü kapsamında “Müzesiz Okul Kalmasın” eTwinning projemizin sergisi gerçekleştirildi. Öğretmenimiz Merve Özyar Çakır’a ve  öğrencilerine çok teşekkür ediyoruz.

May

eTwinning Kulüp öğretmeni Merve Özyar Çakır “Müzesiz Okul Kalmasın” eTwinning projesini yürüten öğrencilerimizle birlikte 18-24 Mayıs Müzeler Haftası kapsamında Bozüyük Kültür Evi ziyaretini gerçekleştirdi.

May

eTwinning kulübü olarak bu yıl yürütülen “Müzesiz Okul Kalmasın” projesi kapsamında, öğrencilerimiz Pınar Genek, Emine İrem Vural ve Efe Demirtaş tarafından danışman öğretmenimiz Merve Özyar Çakır rehberliğinde okul panomuz oluşturulmuştur.

Okulumuz e-güvenlik kapsamında bronz etiketi ile ödüllendirildi.